První sněhy
Vítr si nazul péřové botky
kope nám penalty do zad
krajina svátečně prostá
čeká na vítěze
čeká na nový obřad
A okolo radosti jako na pouti
rojí se bílí chrousti
z dlaní je vyzobou moje rty
hladoví kohouti
Pak na vrcholu závěje
na sloním hřbetu
zhluboka natáhneme
mrazivou cigaretu
Komentáře (2)
Komentujících (2)