Krajina
Vlaštovka na drátě,
krajina malebná.
Krajina na plátně,
kreslená ze sedla.
Ten kdo ji spatří,
touhou hned zahoří.
Každému patří,
vy zlatí úhoři.
Krajina kouzelná,
při slunce západu.
Změní se najednou,
v tajemnou zahradu.
Při slunce východu,
ožije zas.
Krajina z obrazu,
získá svůj jas.
Každého uchvátí,
nádhera taková.
Ze srdce se neztratí,
za světla ni za šera.
Přečteno 564x
Tipy 9
Poslední tipující: Kimiko, Pevya, Lady L, Agniezka, 6thSun, stravla, Mbonita, Miroslav Možný
Komentáře (3)
Komentujících (3)