Koukám, že vichřice mi zase vítr z plachet vzala,
má štěstí, že je čar a kouzel znalá! ;o))
22.11.2005 12:20:00 | Cecilka
(a úplňky jsou nejlepší, potvrzuje pět ze tří ježibab ;o)
sním či bdím :o):o)to nadpřirozené síly jsou :o)
22.11.2005 12:04:00 | WWW
překrásná...
vychutnávám ten světlý jas,
co dodává mi sílu krás... :o))
(a úplňky jsou nejlepší, potvrzuje pět ze tří ježibab ;o)
22.11.2005 11:20:00 | šuměnka
Nádherná...
vychutnávám ten jasný svit,
dodává mi síly dál jít... :o))
(a úplňky jsou nejlepší, potvrzují tři z pěti ježibab ;o)
22.11.2005 10:23:00 | Cecilka