..včerejší noc..
Anotace: ..byla jsem zasněná v své samotě té noci..a měla chutí milión..a zvláštně krásný pocit..:o))
Včerejší noc měla své temnomodré zabarvení
a byla teplá..vláčná..jako těsto hnětené..
zdobená skoro tak..jak bývá zdoben perník
a chutná tak..jak sousto snědené..
Byla tak sladká v cukrované kráse
večerní pekař na ní zřejmě nešetřil..
Rohlíček měsíční se právě zlomil v pase
aby ji na pár dní snad ještě ozdobil..
Včerejší noc měla své kouzlo..jak se říká
a byla honosná..a voňavá vším kořením..
stvořená pro chvíli..z níž romantika vzniká
k chuti všem mlsounům..co tohle ocení..
Komentáře (7)
Komentujících (7)