Zasněžená bílá krajina je hned po té barevné,podzimní...veselé letní a probouzející se jarní ta nejhezčí!:-)
31.10.2009 21:57:00 | střelkyně1
přísný děda vnukům radí
Mikuláše bát se už v létě,
to Zima když se rozdovádí,
má jen bílou na paletě,
většinou si nevíš rady
když sníh tě stihne na výletě
===
Jiří senior
27.10.2009 17:03:00 | j.c.
Je to hora vysoká,podle roviny Hané až do nebe
u Valašských Klobouk ,je to tuším úpatí Bílých Karpat.
27.10.2009 05:09:00 | s.e.n