ST! :-)) Smutky, co s větrem přilétly, s ním zase odlétnou, prožijem občas i chviličku radostnou.
08.11.2009 12:25:00 | poustevník Jirka
krásné .-)
p.s.: tuším proč mou duši trestá
ani tak to není lehčí cesta..:-(
29.10.2009 14:53:00 | trenérka
Drahá Kapuško, za totok bych Ti dala skorem metál... protože tohle dílko je prostě úžasné a trefné. Já myslím, že každý se v tem nande, každý si v tem nande to své... a možno úplně tak moc... jako já... ST! je dnes málo... Těžko zařaditelné... ale každý pochopí... o čem to je.
28.10.2009 11:46:00 | NikitaNikaT.