Podzim
Na podzim
Když slunko chladně svítí
A poslední svět uvadá
Když ptáčci odlétají
A každému se zhorší nálada
Kdzž těžká bílá mlha
Zavalí údolí
Se každý druhý tvor
K zimnímu spánku chystá
Jinak smrt to jistá...
Přečteno 663x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)