Anotace: Uhádnete?? ..vyhrabala jsem náhodou věci staré drahně 17let..myslím, že do mých děl neodmyslitelně patří..
též jeden ostrov znám, tichý moře hřmot
tam laská pláž, v kopcích na vinici
kapalné slunce vstoupí do samot,
vůně ryb a stěžně obnažují hrot,
ostrov, kde lásce přejí nebožtíci
když pára z rozehřátých stoupá vod
***
Jiří senior
29.10.2009 20:31:00 | j.c.
voní mi dálky
barva vody v kapkách se tříštící
vlnící květy v záplavě zeleně
oči krásných divochů
co jiskří
jak sopečná láva
hravá sluneční poleva
na dortu s chutí vanilky
a kávy
splavy šumící
rodící se ze dna dne...
pro sebe tipuji
kde
ten ráj je..:-)
ST
29.10.2009 12:31:00 | Mbonita