Zima přichází
Chladný večer, třeskutý mráz,
a hvězdy naplněné světlem,
přichází zima,bude tu zas,
kráčí si pomalu světem
utichá prudká síla sluneční,
co v moci měla celé léto,
lesk slunce se nám už matní,
zima příchází, v době této
Přečteno 966x
Tipy 1
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (0)