Ne nadarmo se říká, že i v zimě hřeje: mládí, láska a pocit z dobře vykonané práce... a já vynechám první a poslední a je to jasné...láska je láska :o))
02.11.2009 15:24:00 | labuť
Hřeji Slunko, již šlo spát, vyměnilo vládu, teď zima vzala si šat... ale já Slunce u sebe stále mám, svého miláčka, co hřeje a miluje mne každý den :o) ST! za Tvé dílko, je výstižné.
01.11.2009 19:36:00 | NikitaNikaT.