Nesnaž sa neuveriť
-
http://www.youtube.com/watch?v=GvTvWJWeQ2g
Roger Waters - Tide is Turning
-
*
S nádychom
je postriebrené ráno
za záclonou
pavúčich želaní
v belasom odraze
neba
v kvapkách rosy
o šťastí skrytom v jamkách líc
spieva prvá
žlna
priskorej jesene
čo nesmelo mení sa
na dúhové vločky
žltých listov
do oranžovo horiaceho lesa
pod slnku
nastavenou dlaňou
.
keď proti vánku
privreté oči
videli
zázrak
*
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: Actafool, Bíša, její alter ego, enigman, mademoiselle secret, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)