Loučení s podzimem
Kdepak jsou tvé zlaté vlasy
přírodo podzimní, milená
děravý závoj a nohy bosý
vdala se nevěsta bez věna
Vzbudila rodinu
tetka Plískanice
chystají hostinu
točí se Metelice
Pospíchej matičko
dcerku ulož k spánku
spadlo už jablíčko
podzim má na kahánku
Přečteno 584x
Tipy 6
Poslední tipující: zelená víla, Kapka, Linzerka, labuť
Komentáře (0)