už zima do podzimu vchází
Anotace: je to task, zase už začíná pozdně podzimní čas
Sbírka:
přírodou
V
už zima vchází do podzimu , nese si příšeří;
nevěří světlu;
co kdyby sluneční paprsky spoutaly její stíny?
A zatímco stromům rozdává sněhové čepice, po mezích rozprostírá šál,
z par na okna maluje první ledové kvítí
den svítá:
červánky jako jepice mezi nimi chycené v síti
vítají den:
ještě je podzim král
co s listím barevnou hru hraje
Komentáře (0)