Podzim
Na vlnkách záře
paprsků třpytu
noty listům stromů
rozechvívá znít
tmou nekonečnou,
kdy také zří
věků pohled
v zrnko prachu
v dlani znít
na struně babího léta
vlajících dálek.
Přečteno 763x
Tipy 5
Poslední tipující: Amáta, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)