Prameny
Pohlaď moře,
půjčí ti kapku,
pohlédni v zrnko,
klíček se koulí,
otvíráš skálu,
plamen se plazí,
pomyslíš na srdce,
vytryská pramen,
ve vánku peříčko jen vívá,
a vlnkám harfy
hladí lesní studánky
zlatý vlas.
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: Amáta, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (0)