..Aurora Borealis..
Anotace: uchvátí asi každého bez rozdílu, je magická a stejnou pak má sílu...
Polární záře zvláštní fenomén je věru!
A přírodě s poklonou ucouvnem´
Sluneční vítr zulíbá celou magnetosféru
a energií světelnou stvoří barvitý šlem…
Římský bůh soumraku jí do dlaní svých halí
I vítr severní do řeckých poupátek
Společným poměrem jí jméno krásné dali
Svou vizáž převzala od bohyň pramatek
Třpytící úkazy se v ionosféře mísí
Spektrum všech odstínů, co dá se pomyslet
Jak žena marnivá, co často mění rysy
se před svým milencem dokáže předvádět…
Přečteno 365x
Tipy 25
Poslední tipující: Paulín, poustevník Jirka, Čoki, harmony, Bíša, Mbonita, Zasr. romantik, Flamy, kikis, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)