Dílko má hodně do sebe, jisté zamyšlení, ale pro mne zní smutně, když brouzdám se, jen tak tiše, mlčky sama, procházím se mezi řádky.
07.11.2009 19:47:00 | NikitaNikaT.
Už jsem se lekla, že budeš psát o andělích podsvětí... To jsou Černí andělé ... To jsem si oddechla...
06.11.2009 22:42:00 | devcatko z jetele
Už jsem se lekla, že budeš psát o andělích podsvětí... To jsou Černí andělé ... To jsem si oddechla...
06.11.2009 22:42:00 | devcatko z jetele