Růže
Anotace: vše je příroda:-)
Lístek lásky
lístek něhy
lístek vzrušení
lístek touhy
to vše v sobě kvítek Růže má
a z kolika slov se poskládá
je věrná
voní
je Tvou paní
když ji zaléváš
umí se i bránit
jako žena
když Tvé ruce a srdce postrádá
tak se jí růže podobá
dráždí svou vůní
svádí pohledem
a stále dává muži
nový,vonný den
k ní se vineš
je tak sametová
v ní je vše co muž má rád
a také hrdost
a dobívat se nechá
že růže je kytka pouhá?
bane
má duši
jako Ty
a já...
Přečteno 443x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, Giginka, Kapka, carodejka, Bíša, labuť, Mbonita, Kars, harmony, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)