Ráj na Zemi
Anotace: Jsme složily s kámoškou do školního časáku...
Když každé ráno slunce vyjde,
teplo k nám od něj příjde.
Rosa zvolna se vypaří,
kytičkám se zadaří.
Křišťálově průzračná voda se zatřpytí,
je zcela vhodná k pití.
Blahodárný oceán rozpíná se v dáli,
rybky plují mezi korály.
Na nebi se tvoří duha,
je jako barevná stuha.
Bílé ovečky po obloze plují,
ale když se dohromady spojí....
Na obloze hromy,blesky,
vypadá to vzkutku hezky.:-)
Komentáře (0)