Pozdrav podzimu
Anotace: Léto skončilo a je tu ponurý, sychravý podzim...
Posílám Ti pozdrav
babího léta.
Posílám Ti pozdrav
podzimního světa.
Kroky listím tlumené
tichem zní.
Hrají melodii zvláštní,
podzimní.
Podzimní šero
do srdce se tiše vkrádá,
střepy podzimu
k nohám skládá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)