Podzimní deprese
Po tváři zvolna slza stéká,
ty za to můžeš, podzime,
že je tak těžké pro člověka,
když doba léta pomine.
Na podzim vždycky těžko je mi
a v duši cítím zase chlad.
Cítím se opuštěná všemi,
jak uplakaný listopad.
Po tváři zvolna slza stéká,
prý říká se tomu deprese.
A je tak těžká pro člověka,
že ji jen stěží unese.
Přečteno 412x
Tipy 14
Poslední tipující: Antares, poustevník Jirka, Psavec, labuť, hašlerka, zenge, Mbonita, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)