Smuteční Vrba
Anotace: tak útulně bylo pod ní...
Vrba si v tůni vlasy máčí
slunce svým jasem zdobí skráně
motýl z perletě křídla zvedá
to žízeň zahnat přišly laně.
Ospalá sova oči mhouří
v dutině kmenu vykotlané
snad nikoho tím nepobouří
že pozdě večer teprv vstane.
Až první hvězda na čelence
vyzdobí její tichou krásu
zátiší tajné pro milence
nabídne jim pro jejich spásu....
Přečteno 477x
Tipy 13
Poslední tipující: Divoženka1, denebrin, danav, Nút, takova, Psavec, labuť, Churry, enigman, Veru, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)