Martin na koni.
Anotace: Proč musí být pořád bílá...
Proč mám přijet
na bílém koni
já na něm totiž
jezdil už vloni.
Tak prostě jednou
nechť je oř černý
bude snad lidem
do jara věrný.
Nechtějí sníh
práší na silnice
vločky co studí
za krkem velice.
Jen štědrý den
na pouhou vteřinu
otevřou se mraky
rozkrojí peřinu.
A chvíle klidu
večerní procházky
vánoce na sněhu
Ladovy obrázky.
Přečteno 1008x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, Nút, Psavec, labuť, Matty09, Květka Š.
Komentáře (5)
Komentujících (5)