Jak daleko jsou hvězdy?
Anotace: Znovu malá večerní...
Někdy dál a někdy blíž,
občas nesnadno je uvidíš.
Někdy blíž a někdy dál
je ti tento hvězdný kraj.
Dotkni se jich, rozhoď sítě,
sevři jednu v náručí.
Její světlo naplní tě
a srdce tvé ochočí.
Zavři oči, vzpomínej.
Poslouchej zpěv stromů.
Přes víčka se podívej.
Naslouchej těm tónům.
Přečteno 416x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, Lioness, Vlk v rouše, jedam, Bíša, Nergal, Paulín, Mbonita, Haniéčka, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)