Má to tak rád
Listopad má tak rád
listí se stromů rozfoukat
holé stromy nechat dívat se dolů
hejnům ptáků zamávat na cestu domů
Dětem ze skříní čepice nachystat
všech možných i nemožných vzorů
popletené slunce z mraků vysvlékat
na chvíli ještě než málo bude hřát
Listopad má to tak rád ...
Přečteno 405x
Tipy 22
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull, Mbonita, jedam, Psavec, Mario de Janiero, enigman, CORONATION, WAYWARD, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)