Anotace: Tohle je moje první báseň takže vím že to nebude nějaký trhák....Pls o komenty
Možna bych mel zmenit i tuhle vetu:Člověk už hrabe listí a vítr mu do vlasů sviští.Nejprve jsem tam mel konkretni jmeno ale pak..
15.11.2009 09:24:00 | Aolfien
No jo diky za komenty.
S tema jablkama mate pravdu no..:) ty sou az v lete nektere az na podzim.Chybicka se bloudila....:D
15.11.2009 09:22:00 | Aolfien
Nechci nějak kritizovat prvotní dílko, jen pár výtek:) Třeba na jaře jablka na stromech ještě vůbec nejsou, je tam toho víc, ale čert to vem, působí to na mě jako zdařilá říkanka do učebnice pro děti základní školy. Jsou tam známé, lehce zapamatovatelné výrazy a celkem i rytmus, celkově je to takové jednoduché, možná proto mi to tak připadá, ale není to zlé. Jako veršovačka pro dorost super.
14.11.2009 23:10:00 | Janika