Anotace: ...
Luna,to je predsa Mesiac
a ten je mužského rodu
nehnevaj sa prosim na mňa
v tomto nájdeš aj Ty zhodu
30.11.2009 12:08:00 | džemo
Totok dílko se mne docela dotklo, tedy v dobrém slova smyslu, zanechalo ve mne spousty myšlenek, pro mne to má jistou hloubavost a to je moc dobře... něvím, jako kategorii bych dala... asik myšlenka, pocit... ale nic takého tu není... prostě pocit, uvnitř...
29.11.2009 22:41:00 | NikitaNikaT.