Pozdní podzim
Anotace: poetické zamyšlení
Podzim si navléká rukavice,
pole se těší na bílou peřinu,
růže jsme schovali pod čepice,
život se zatáhl do jejich kořenu.
Jehličí z modřínu pomalu opadá,
pomrzlé brusinky krčí se pod listy,
přichází sváteční vánoční nálada,
v lese už nepotkáš znavené turisty.
Chaloupky zavřely okenice,
srnky se pasou na poslední zeleni,
dveře jsou zamknuté na petlice,
občas sem přijdou na návštěvu jeleni.
Přečteno 605x
Tipy 31
Poslední tipující: enigman, isisleo, kuskus pruhovaná, Jarka, vodnař, labuť, Bíša, Dota Slunská, Kars, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)