Broučkovy krovky
Podzimní vítr
přivál mi list
zkouším se zájmem
přírodu číst.
Než zjistím pravdu
ženou se stovky
padají k mým nohám
broučkovy krovky.
Ukryl je na chvíli
pod malou větvičku
vítr s nimi zahrál
divokou honičku.
Poslouchej ještě
tóny z něj linou
ne ne ne omyl
třese se zimou.
Třese se zimou
smutně tu stojí
své holé tělo
skrývá pod chvojí.
Přečteno 563x
Tipy 12
Poslední tipující: Quigleika, labuť, Nút, Květka Š., Zefi, Mbonita, Flamy, zrnkapei
Komentáře (1)
Komentujících (1)