"Chladná"
Anotace: Chladné psaní z chladného srdce.
Nademnou otevřená obloha,
tělo uložené v chladu.
Už neobracím se na Boha,
více nepozvednu hlavu.
Jen pozoruji spoustu hvězd,
kochám se jejich krásou.
Měsíc v úplňku začal kvést,
mé oči se vším jen pasou.
Sic víčka pomalu těžknou,
ta krása mi v srdci zůstane.
S myšlenkou na lásku věčnou,
v tichosti vše ustane.
Přečteno 339x
Tipy 28
Poslední tipující: Gabrielle, ewon, Quigleika, PrinceznaHeliovýchbalonků, 6thSun, Sleepwalker, hašlerka, labuť, zlomený a nanicovatý -__-, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)