Mlha
Anotace: při včerejším večerním návratu domů...
Bílé ticho
nad mým domem
lehá níže
s prázdným stromem.
Světlo v dáli
zkrátí temno
uvnitř duše
milo jemno.
Léta šlapaná
uzounká stezka
úplně jiná
v mlze je dneska.
Zakrývá lehce
vrchol hory
..vychází měsíc..
to však už bude
jiná story.
Přečteno 439x
Tipy 8
Poslední tipující: Quigleika, Amáta, Nút, Květka Š., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)