Anotace: ...o lásce? ...snad .../Catha edulis/
Jak zašla sláva trubadůrů
kdy bájných ptáků zanik zpěv?
Je mamon současnosti guru
bez královen v průvodu děv
***
Jiří senior
27.11.2009 08:59:00 | j.c.
..Šalamounovy milostné písně..pro Bilkis..
*dech tvého chřípí ať jablky voní,
patro tvých úst ať je jako nejlepší víno......* :-))
25.11.2009 19:43:00 | isisleo
super..dobře čtivá ST.
24.11.2009 08:49:00 | Acham
Přeříkávání šesti strof
a harmonie slov
vyvolává před očima vizuální obrazy
skryté rozměry a hudebnost
tradic romantických trubadúrů
desátého století
opěvujících lásku
která samovolně přechází
do zpěvu bájných ptáků
provázejících královnu ze Sáby.
****prsk st***
23.11.2009 22:29:00 | rybí prdy