Odraz přírody
Anotace: odraz přírody je obrazem naší minulosti,přítomnosti a budoucnosti....
Odraz přírody je obrazem naší minulosti.
Krásný život bez otázek:
co, kolik a proč
a bez odpovědí:
ano, ne, nevím, jak chceš, jak myslíš....
Vyslechnout naději,
napínat uši,
a snažit se porozumnět!
Přečteno 474x
Tipy 22
Poslední tipující: divoska_jaja, strawbery, jedam, Psavec, hašlerka, sveřep, Kapka, Bíša, enigman, Boudicca, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)