Tajemství deště
Prodíráš se ke mě oknem,
narazíš a stečeš pryč.
Smůla, ono nepromokne.
Vždyť to přeci dobře víš.
Přesto zkoušíš vklouznout tam,
kam tvé kapky nesmí.
Zkoušíš - věříš náhodám.
Rád pokoušíš štěstí.
Na okno mi směle dýcháš.
Tančíš v rytmu kapek svých.
Krásně se mi vyzpovídáš
v šifrách dávno ukrytých.
Zachovám tvé tajemství,
nemusíš se bát.
I ty malé neřesti,
co ty máš tolik rád.
Přečteno 490x
Tipy 23
Poslední tipující: Vlk v rouše, strawbery, Kars, Pevya, jedam, Amáta, Psavec, harmony, strašidýlko-střapatý, Isquieasuus, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)