Anotace: minialura a co se sněhu týče - zbožné přání
ADVENT je nádherné období
večer nám Bedly ozdobí
a ty se ujisti, že rostou z pod listí...ST!
28.11.2009 16:40:00 | Mario de Janiero
Hezké připomenutí.To náladá už
skoro vánoční.
Zpomalme své kroky a užijme si ji v klidu.
28.11.2009 07:05:00 | s.e.n
Vždycky v čase adventním
nepatřim k těm solventním
zasáhne mne divná fronta
prožeru se ke dnu konta...
27.11.2009 16:21:00 | zenge