zima ???
Anotace: Chcete vědět co dělám ve škole? pokus o volný verš
Sníh padá za oknem
Je asi předzvěst příchodu nového roku
Možná, že napadne ho dva metry a my tu navždycky ve sněhu zapadnem
A padá dál
A na tabuli píše
Slova co spadaj do rostlinné říše
Co bude dneska k obědu ?
Začala zima veliká
Z okna táhne
A přijel Martin na bílém koni
Hezky se na mě usmíval.
Podal mi ruku a tváře mi spálil
Až byly jak tráva ledem pokrytá
Kolem mě lítali růžoví sloni
A matika skončila...
Komentáře (2)
Komentujících (2)