TMA /...síť vytažená z tůně noci/
I.
Žijeme v mlhovinách světel
jo jo
v kupolích světelného odpadu
jo
a Tma
pradávná Tma z dob kdy Venuše
nám dávala růžový stín
Tma - má svůj první Národní park
Hvězdy září na noční obloze nad skalním mostem
Owachomo
v parku Natural Bridges v Utahu
Založeno bylo mezinárodní sdružení
pro Temné nebe
Parta za viditelnost hvězd
Chcete se přihlásit?
II.
Vědmy prý ale tvrdí
- že prostě každý Chlap má hluboko
v sobě tmoucí Tmu
III.
Moc svítíme
žijeme v mlhovinách světel
Hmyzu to někdy vadí a tažným ptákům
/zblázní se z toho/
když mizí noc
V jižním Atlantiku Rybáři na lovu olihní
lákají kořist halogenovými lampami
Chlap má Tmu v sobě...
Flotila svítících Rybářů je dobře vidět z Vesmíru...
.
Přečteno 395x
Tipy 21
Poslední tipující: Double_U_is_usually_W, Markéta Hl., Elisha, Churry, Holis, labuť, Špáďa, carodejka, Psavec, Zefi, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)