Anotace: ...pro děti jedna podzimní ze šuplíku (ale nebyla tam zase tak dlouho...) - z cyklu "PODZIM"
Jojojo...
Písně větrů
si broukám jenom tak,
písně větrů,
které zná každý mrak,
větve stromů
nebo drak papírák,
umí je vyzpívat...
Písně větrů
se krajem prohání,
lesy šumí
a zvou ke zpívání
písní, které
jsou slyšet do dáli
jak koncert varhaní...
Písně větrů,
la lála lalálá... :o)
19.12.2009 09:52:00 | Cecilka
Krásná podzimní...a pro děti,kdepak jsou ty časy,co jsem draka pouštěla?:-)
06.12.2009 19:52:00 | střelkyně1
co tu letí nad mraky
drak
Odfoukne nám frak.
Papírové haštěření
Mařka,Pepa ten tu není.
Doma sedí,topí v peci
draka pustí jindy přeci!ST
06.12.2009 13:47:00 | Tanzania
Jaro či podzim kdykoliv si vzpomenem ;)
06.12.2009 11:38:00 | Lilien
krásná ze šuplíku...jako malovaná ST.
04.12.2009 21:42:00 | Acham