To je právě ono, každej čeká, až za ním přijde ten druhej, nakonec nikdo za nikým nejde, protože na to nikdo nemá odvahu. A když přece jde, tak ten druhej je většinou tak blbej, že to neocení. A když ocení, tak se ten první lekne a cukne. A když necukne, tak...
06.12.2009 10:50:00 | 6thSun
Někdo odzbrojuje, já však proti chřipce začínám brojit...
05.12.2009 15:59:00 | Chancer
I když je zima
i když je mráz
je přece prima
hledat lásku v nás.
Najdi svou cestu...
ST.
05.12.2009 13:26:00 | Paulín