Anotace: Věnuji všem, bez rozdílu, a také všem, kteří mají rádi zimu, tak jako já. (5.12.2009)
Krásně jemné verše. .. Když sedíš v potemělém pokoji, zachumláš se do plédu, popíjíš horký čaj a díváš se, jak za oknem tančí vločky..
13.05.2010 09:36:00 | Pevya