Červený kámen
Anotace: Tato je z blízkého okolí, kam často chodívám.
Sbírka:
Beskydy
Traverzem, úbočím,
noha nohu mine,
chodívám od dětství
co čas dobou plyne.
Na jaro, na léto,
zimou i podzimem
vracím se k lavičce
za pěkným pohledem.
Pohledem k hřebenům,
pohledem k Beskydům
nakouknu do lesů,
polí i k sousedům.
Lavička zaroste
pohled pak přestane.
Pohled co na věky
v srdci mém zůstane.
Přečteno 488x
Tipy 9
Poslední tipující: Marfuša, Zefi, labuť, Květka Š., Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)