Padá hvězda
/Jé, co to je?/
/To jsou hvězdy víš/
/A já tam mám taky hvězdičku?/
/Určitě, každý ji tam má/
Jednu Hvězdu Naděje
na inkoustové modři,
kde zářící závěje
za soumraku tmavomodří.
/A která je ta moje?/
Můžeš si vybrat,
třeba tuhle.
/Jé, ona spadla!/
Chtěl bys ji sesbírat?
Ale…to nepůjde.
/A kde teda je?/
/Budu mít jinou?/
Komentáře (1)
Komentujících (1)