Anotace: Dneska mě při pohledu do kalendáře na rok 2010 napadlo pár veršů.Trochu mě z toho zamrazilo jak ten rok zase rychle utekl...
Máš pravdu,uteklo to
tak ať ten další
je lepší...
Veršování bezva.ST.
18.12.2009 18:06:00 | Květka Š.
krásne riadky.. trochu ma ruší anglický názov, ale to je vec pohľadu, inak naozaj príjemná báseň :)
18.12.2009 10:44:00 | lennerka
ST! Moc hezká, příjemně se mi četla. Je prima, když v muži zůstane kousek toho malého kluka napořád :)
17.12.2009 21:31:00 | Pevya
Pěkná, nejsme jen o rok starší, také o rok zkušenější. Jen o sobě pochybuji, zda rychleji nezapomínám staré zkušenosti než nové stačím sbírat.
16.12.2009 12:40:00 | Zasr. romantik
Pár dětských snů a vzpomínek je potřeba si nechat po celý život... Příjemné čtení.
16.12.2009 10:49:00 | labuť