Smutný krokodýl
Anotace: Těžký život krokodýlka.
Krokodýl vám slzy roní,
měl svou družku, už je po ní.
Jeho milá samička,
nesnese mu vajíčka.
Za tu smůlu hlavně může,
krokodýlů drahá kůže.
Tyhle módní výstřelky,
dělají z nich kabelky.
Jak dostal na pomstu chutě,
prohnal jednu dámu krutě.
Vytrhl jí kabelku,
přežil také přestřelku.
Krokodýl zas slzy roní,
hlavu též zármutkem kloní.
Místo družky kabelka,
radost vskutku nevelká.
Přečteno 438x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Lioness, Matty09, hezule, Zpátky, labuť, Zefi, Juraj Hrom, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)