Mráz
Anotace: Ve dvě ráno,kdy jsem vykoukl oknem ven
Nastalo ticho v přírodě
krájím plástve sněhu
zdávalo se mi o vodě
přeji si zažít něhu.
Nad stříbrným závojem
na pouti dotkl střech
tělo zahřáté nápojem
kouzlo už nás nech.
S dechem nastalo zrání
umíral pomalu v noci
střely nemají stání
osud plně v jejich moci.
Vločka objímá druhou
našla svoje světy
ledový den její vzpruhou
štěstí z urvané věty.
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)