Chvilková krása
Jak jemný závěs
z blýskavých korálků
zabarvených
světlem lamp
a projíždějících aut
byly drobné kapičky
na oroseném okně
odstíny barev
mizely tmou
rychlostí
padajících
hvězd
kapky
větrem hnané
v drahách
určených pohybem
a nerovností cest
bezbolestně
trhaly nitky
kreseb slz
temných mraků
.
.
.
mrazivý chlad
dechem svým
vykouzlil z nich
ledově jemnou
udivující krásu
imaginárních květů
Přečteno 485x
Tipy 24
Poslední tipující: Oťas, BArBArKO, Agniezka, susana načeva, Ladaro, Juraj Hrom, Bíša, Kars, labuť, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)