Snížek
Co to padá z nebe dolů,
záhon bílý tvoří z cest?
Co přikrývá větve stromů?
Třpytící se, tichý déšť...?
Jsou to malí motýli,
co rozpouští se na dlani?
Co to louky nabílí
a celý svět zahalí?
To jen hvězdy zatřásly se,
když polechtal je hvězdný prach,
který teď se k Zemi nese
a studí Tě na řasách....
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, jiljovský, lllhanus, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)