Kachničky
Anotace: a ještě jedna zvířátková...
Po bříško máčí si peří
stříbrnou vodu nožkama čeří
na letkách modré maj proužky
a kolem krku
odznaky letecké zkoušky.
Páni jsou ve fráčku
a dámy v khaki
namísto barevných odznáčků
učí se prsa a znaky.
Potopit
vynořit
na křídlech vzhůru
do jižních krajin odletět
na teplou léčebnou kůru...
Neboj se Vltavo, chladivá říčko
až přijde jaro
fráčkům a khaki
svou vodou sáhneš si - zas pod peříčko...
Přečteno 491x
Tipy 8
Poslední tipující: Nút, Psavec, Květka Š., lllhanus, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)