Letní lesíček
Anotace: sněhu už dosti, tak jen kousíček tepla...
Travou pohnul lehký vánek
mravenečci ztuhli němě
méně času je na spánek
musí sbírat plody země.
Léto v plném toku
tiché kroky v jehličí
útěchu našel v kroku
strach a noc vše zveličí.
Pavouk utkal nové sítě
nastražil je na mouchu
skryl se v koutě velmi hbitě
oběť řve: „Ty padouchu!“
Přečteno 391x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Psavec, hašlerka, Nút, Doradan, Květka Š., labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)