Zimní
Anotace: Před nedávnem se ještě bála zaklepat na dveře, ale nyní nám o sobě dává pořádně vědět.
Zima tě pohladí
závějí sněhu,
srdce tím ochladí,
byť chce dát něhu.
-Tu kterou do kvítek
pokládá na zem,
ať nemá výčitek,
že vadnou mrazem.
Komentáře (3)
Komentujících (3)